Tweede Britse minister zou ook homo zijn

Een Britse minister wil actie  ondernemen tegen berichten dat hij een homoseksuele affaire zou hebben gehad met een official in Whitehall en een journalist. De Daily Telegraph zou details in handen  hebben van de twee vermeende lovers. Hij is de tweede minister van conservatieve huize die homoseksueel zou zijn. Het gerucht volgt kort na het nieuws over minister Crispin Blunt, die gisteren aankondigde van zijn vrouw te scheiden, om ‘met zijn homoseksualiteit in het reine te komen’.

 

De krant meldt dat de minister in kwestie zich het slachtoffer voelt van verdachtmakingen.’ Een tabloid zou zondag één en ander openbaren, suggereert Pink.News, omdat een ‘invloedrijke blogger’ zou de redactie hebben verteld ‘zondag vroeg op te staan’. Vrienden van de minister beweren dat de goede man ‘geen homo en gelukkig getrouwd is’. Wie het is, wordt nog even niet gemeld. Zondag maar even afwachten.

Lees ook:Redactiekantoor Gay Krant geplunderd
Lees ook:Man loopt naakt door Gay Village Manchester nadat zijn kleren zijn gestolen
Lees ook:Minister Ploumen wil actie tegen vervolging van homo’s in Tsjetsjenië
Lees ook:De tien homo’s met de meeste invloed in Nederland
Lees ook:Gay Krant bestaat dertig jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>