Moslimfanaten bedreigen Belgische kandidaat-premier Di Rupo

Elio Di Rupo, de Belgische preformateur en kandidaat-premier, is door moslimfanaten met de dood bedreigd. De redactie van VTM ontving vrijdag een brief aan hem gericht die opent met ‘In de naam van Allah’. Daarin zou onder meer staan dat ‘in een toekomstig moslimland als België, geen homoseksueel premier mag worden’ en dat ‘de zondaar en homoseksueel Di Rupo zal sterven door het blanke zwaard’.

 

De Brusselse federale gerechtelijke politie neemt de zaak hoog op. Di Rupo (1951) is lijsttrekker van de Franstalige Parti Socialiste (PS) en is na de recent gehouden parlementsverkiezingen in België door de koning aangesteld als preformateur: hij is bezig met een huzarenklus: een coalitie smeden met zeven partijen.

Lees ook:België kiest mogelijk homoseksuele premier
Lees ook:België eerste EU-land met homoseksuele premier
Lees ook:Ook Belgische premier boycot Winterspelen Sotsji
Lees ook:Belgische politie neemt homohaat niet serieus
Lees ook:Di Rupo spreekt met roze organisaties over gay bashing

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Moslimfanaten bedreigen Belgische kandidaat-premier Di Rupo

 1. Kees

  Die moslims krijgen ook echt een steeds grotere muil. Niet normaal meer.

    /   Reply  / 
  1. sportingact

   Helemaal waar en we vinden het allemaal wel goed dus gaat het gewoon gebeuren. De Islamisering van dit land is al een tijdje een feit alleen zien velen dat niet. Ik las laatst dat Femke Halsema haar kinderen van school heeft gehaald want die school werd te zwart. Dat geeft je te denken, toch? Gaat ze eindelijk het licht zien?

     /   Reply  / 
 2. juul

  Ben zelf geen homo (kom hier via nujij.nl terecht) maar irriteer me ook mateloos aan intollerante intimidatie en geweld van steeds meer moslims tegen iedereen buiten hun eigen groep. Pure discriminatie. Nooit hoor je die zogenaamde gematigden. En elk jaar weer 10-duizenden er bij. Op onze kosten. Geïmporteerde en gesubsidieerde intollerantie dus.

    /   Reply  / 
 3. Bus_Showfeur

  De gebezigde term ‘moslim-land’ ben ik al vaak tegengekomen. Altijd als die term werd gebruikt was dat door populistisch, extreem-rechtse figuren! Er kleeft een meer dan sterke schijn schijn aan, dat hier een Blok-adept probeert zand in de machine te gooien. Geen moslim die zoiets zó zou formuleren!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>