De cel in na babbelen over seks

Een man die vrijuit op de televisie over zijn seksleven babbelde, is daarvoor in de cel in belandt. Een Saoedi-Arabiër verscheen vorig jaar juli op het in Libanon gevestigde tv-station LBC, een populaire zender in zijn vaderland. Hij sprak openlijk over het oppikken van dames en toonde seksspeeltjes. In hoger beroep is hij veroordeeld tot vijf jaar cel en duizend zweepslagen, zo meldden media uit Saoedi-Arabië.

 

Nooit eerder sprak een man uit dit conservatieve koninkrijk  zo openlijk op televisie over zijn liefdesleven. Het programma leidde tot grote ophef in de Arabische wereld.Hij is een gescheiden vader van vier kinderen en vertelde ook dat zijn buurvrouw hem op zijn veertiende had ontmaagd.

Lees ook:Saoedi-Arabië straft amper anders dan IS
Lees ook:Saoedi-Arabië wil homorechten schrappen van lijst VN-doelen
Lees ook:Iran verbiedt pelgrimstocht naar Saoedi-Arabië na aanranding twee Iraanse tienerjongens
Lees ook:Ian McCallen: ‘Was ik maar eerder uit de kast gekomen!’
Lees ook:Golfstaten willen LHBT’s met medische test weren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>