Uitvaart Boyzone zanger Gately in Dublin

In de Ierse hoofdstad Dublin verzamelen zich zaterdagochtend fan en beroemdheden voor de uitvaart van Stephen Gately. De zanger van Boyzone overleed afgelopen weekend op 33-jarige leeftijd in een hotelkamer op Mallorca. Het autopsierapport stelde vast dat Gately is gestorven aan longoedeem (vocht in de longen). Andrew Lloyd Webber en Elton John zullen aanwezig zijn bij de dienst in de St. Laurence O’Toole’s Church. Onder de gasten is de Nederlander Eloy, het eerste vriendje van de zanger: ze kwamen destijds samen uit de kast.

Er worden duizenden fans verwacht. In de kerk is plaats voor 550 mensen; buiten worden luidsprekers geplaats voor diegenen die niet naar binnen kunnen. De overgebleven leden van de boyband Boyzone zullen het nummer ‘In This Life’ zingen. Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy en Shane Lynch hielden vannacht een wake bij de kost van de overleden zanger en zullen vandaag de kist dragen.

Lees ook:Boyzone zanger Stephen Gately overleden
Lees ook:Boyzone zanger Gately stierf aan longoedeem
Lees ook:Familie Stephen Gately heropent onderzoek rondom zijn dood
Lees ook:Coming-out zanger Westlife zanger dankzij Gately
Lees ook:Hartafwijking doodsoorzaak zanger Boyzone

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uitvaart Boyzone zanger Gately in Dublin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>