Toeschouwer concert Spigt overleden

Tijdens de pauze van de première van ‘The Best of Frédérique Spigt’, afgelopen woensdag in theater De Kleine Komedie, werd een bezoekster onwel. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht en is na aankomst overleden aan een hartinfarct. Dat lieten nabestaanden weten aan RTL Boulevard. De vrouw was een groot fan van de zangeres.

Op haar rouwkaart heeft de familie de tekst ‘Het is tijd voor een laatste snik, nog één ogenblik’ uit een liedje van de zangeres gezet. Spigt vertelde RTL Boulevard dat ze vreselijk ontdaan was. Ze heeft aan de familie van de overleden vrouw haar condoleances overgebracht.

Lees ook:Frédérique Spigt toert door het land
Lees ook:Belgische lesbo-icoon pleegt zelfmoord
Lees ook:Westen huilt krokodillentranen om dood koning homofobe Saoedi-Arabië
Lees ook:Familie begraaft transvrouw als man
Lees ook:Poplegende en gay-icoon Whitney Houston overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>