Boyzone zanger Gately stierf aan longoedeem

Stephen Gately, zanger van de boyband Boyzone die vrijdagnacht dood werd aangetroffen in een hotelkamer op Mallorca, is een natuurlijke dood gestorven. Alle geruchten over comazuipen en drugs als oorzaken ten spijt: de lijkschouwing wees uit dat de 33–jarige Ierse zanger aan longoedeem is overleden, vochtophoping in de longen. Omdat er geen verdachte omstandigheden zijn, is het lichaam van Gately vrijgegeven en kunnen de ouders hem naar Ierland laten overvliegen. Komende zaterdag wordt hij in zijn geboorteplaats Dublin begraven.

De band Boyzone was net bezig aan een comeback en was bezig aan de voltooiing van een nieuw album. De bandleden gaan met de manager naar de begrafenis. Zijn partner Andy Cowles, met wie Gately in 2006 een geregistreerd partnerschap aanging, is ontroostbaar. Gately was een avondje wezen stappen op Mallorca. Hij stierf in de woonkamer van het appartement, terwijl Cowles in de slaapkamer ernaast in slaap was gevallen.

Lees ook:Boyzone zanger Stephen Gately overleden
Lees ook:Familie Stephen Gately heropent onderzoek rondom zijn dood
Lees ook:Boyzone wint Stonewall Award
Lees ook:Uitvaart Boyzone zanger Gately in Dublin
Lees ook:Hartafwijking doodsoorzaak zanger Boyzone

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boyzone zanger Gately stierf aan longoedeem

 1. Sara

  Frank Vandenbroucke
  De 34-jarige renner leek terug op het goede spoor, maar is nu in Senegal bezweken aan een longembolie.
  -
  Felice (Dre Steemans) overleden na hartaanval …
  André Steemans (geboren in Maasmechelen op één oktober 1954) is een Vlaamse homoseksuele tv-presentator, beter bekend onder zijn pseudoniem ‘Felice Damiano’ …

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>