Boyzone zanger Stephen Gately overleden

Stephen Gately, zanger van de Ierse boyband Boyzone, is vrijdagnacht dood aangetroffen in een hotelkamer op Mallorca waar hij vakantie hield. De oorzaak van zijn dood is nog niet bekend. Hij werd 33 jaar. Volgens de rapporten kwam hij na een avondje stappen met vrienden terug op zijn kamer, ging slapen en werd niet meer wakker. Tien jaar geleden kwam Gately openlijk uit de kast. In die tijd bracht de band het nummer ‘No Matter’ uit: een lied dat sindsdien als Gay pride song wordt gezien.

In 2006 ging Gately een geregistreerd partnerschap aan met Andy Cowles. Ze waren samen op Mallorca op vakantie. Gately nam deel aan de tv-wegstemwedstrijd ‘Dancing on Ice’ en speelde in de musical ‘Joseph’. De andere leden van de Boyzone vliegen vandaag naar het Spaanse eiland.

Lees ook:Familie Stephen Gately heropent onderzoek rondom zijn dood
Lees ook:Boyzone zanger Gately stierf aan longoedeem
Lees ook:Boyzone wint Stonewall Award
Lees ook:Uitvaart Boyzone zanger Gately in Dublin
Lees ook:Partnerregistratie voor homo’s en lesbiennes op Aruba

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>