Sarah Brown liep mee in Londen Pride Parade

De vrouw van de Britse premier, Sarah Brown, schreef zaterdag 4 juli 2009 geschiedenis, door mee te lopen in de London Pride Parade. Nadat ze de gastvrouw was geweest van een receptie voor de organisatoren van de Londen Pride en de homopers, liep ze mee in de optocht. Ze liep naast de voorzitter van de Britse homo-organisatie Stonewall, Ben Summerskill, en het openlijke homoseksuele parlementslid Michael Cashman.

Zónder bodyguards pal om haar heen (die liepen discreet een stukje verderop), zag ze er volgens pinknews.co.uk ‘tevreden’ uit en praatte ze vrijuit met de homoactivisten. En nu wij nog: mevrouw Balkenende op de boot bij Plasterk. Tenminste: als hij dit jaar weer meevaart tijdens de Canal Parade op zaterdag 1 augustus in Amsterdam. Varen er dit jaar eigenlijk hooggeplaatste Haagse dames en heren mee?

Lees ook:Massale opkomst Pride Parade Rome
Lees ook:Grote politiemacht bij Gay Pride Servië
Lees ook:Gay Pride Belgrado gaat niet door
Lees ook:Amsterdam Canal Parade 2011
Lees ook:Bourne Free, Bournemouth’s Pride Festival

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sarah Brown liep mee in Londen Pride Parade

  1. Sara

    blijkbaar zijn wereldverdragen niet sterk genoeg maar pride wel :roll:

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>