Tv-kok Ramsay noemt journaliste ‘lesbo varken’

De grootste brulkikker in het woud van kookprogramma’s op televisie, chef-kok Gordon Ramsay, heeft een vooraanstaande Australische journaliste een ‘lesbo varken‘ (lesbian pig) genoemd. Ramsay, die niet bepaald bekend staat om genuanceerde uitspraken op de beeldbuis, gaf zijn commentaar, terwijl hij een demonstratie gaf op een voedselbeurs in Melbourne. Hij zei tegen zijn publiek dat de presentatrice Tracy Grimshaw een lesbo was en een ‘lelijk oud varken’. De premier van Australië heeft de grofgebekte kookdiva heftig bekritiseerd.

Hij toonde een grimas van een vrouw met een varkenskop: ‘Dat is Grimsey. Hemeltjelief; ze heeft Botox nodig.’ In een reactie zei de dame in kwestie: ‘Kennelijk denkt Gordon dat iedere vrouw die hem niet attractief vindt, wel homo moet zijn. For the record: ik vindt hem niet attractief, maar ik ben geen lesbo.’ Ze is niet van plan het erbij te laten zitten: ‘Ik ga niet als een mak schaap af zitten wachten of de eerste de beste narcist me tiranniseert. Ik moest Ramsay beloven hem niet over zijn privéleven vragen te stellen. Zaterdag kwam hij het toneel op en maakte een aantal duidelijke insinuaties over mijn privéleven, die nergens op slaan.’

Lees ook:Tv-kokdiva ontkent dat hij lesbo riep
Lees ook:‘Het lammetje dat een varken is’, het ‘eerste Nederlandse transgender-prentenboek’
Lees ook:Comedy Central: Gordon als eerste Nederlander ‘geroasted’
Lees ook:Gordon bijt van zich af
Lees ook:Tineke in de clinch met Gordon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tv-kok Ramsay noemt journaliste ‘lesbo varken’

  1. Dirkje van Bennekom

    Ik weet wel een paar plekken bij Gordon Ramsay waar nodig wat botox in moet! Groet! Dirkje

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Tv-kokdiva ontkent dat hij lesbo riep | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>