Hugh Jackman meest sexy man 2008

De Australische acteur Hugh Jackman is uitgekozen tot meest sexy man 2008. Het Amerikaanse tijdschrift ‘People’ kwam met de nieuwe lijst naar buiten. Volgens de samenstellers van de lijst is hij een ‘drie-in-één winnaar: hij kan zingen, dansen en met een wapen omgaan’. In Australië speelde de 40-jarige Jackman in Beauty and the Beast en werd hij genomineerd voor een Australische Dance Award. Zijn vrouw reageerde nuchter: ‘Dat had ik jaren geleden al kunnen vertellen. Brad Pitt was zeker niet beschikbaar?’

Op nummer twee staat de James Bond-acteur Daniel Craig. Op de derde plaats staat acteur John Hamm. Ook zwemmer Michael Phelps staat in de top-15. Vorig jaar was Matt Damon de meest sexy man ter wereld: hij prijkt dirt jaar niet in de top-15, net zo min als de nummers twee en drie van vorig jaar: Patrick Dempsey en Ryan Reynolds.

Lees ook:Johnny Depp meest sexy man 2009
Lees ook:Homo’s vallen op Daniel Craig
Lees ook:Mag geheim agent 007 lesbisch zijn?
Lees ook:Meest sexy homo -en lesbo-iconen
Lees ook:Johnny Depp met blote tors op cover GC.com

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hugh Jackman meest sexy man 2008

  1. Pingback: Johnny Depp meest sexy man 2009 | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>