Madonna in de Arena

Dinsdag 12 september staat Madonna voor één avond in de Arena in Amsterdam, met haar nieuwe show ‘Sticky & Sweet Tour’. Het stadion gaat om 17.30 uur open; het concert begint één tot anderhalf uur daarna. Er zijn nog tickets. De diva vliegt meteen na haar shows met haar privé-jet terug naar Londen. Of haar stage crew daarin mee mag?

Op 16 augustus was de diva, die deze maand vijftig werd, op tv te zien in de documentaire uit 1990 ‘Truth or Dare’. Supersterren hebben nogal gauw de neiging om te denken dat ze het middelpunt van het universum zijn, en léven daar ook naar. Madonna is daarop beslist geen uitzondering, hoewel ze heerlijk ‘gewoon’ was als ze samen met haar zangeressen en dansers op hotelkamers zat te geiten. Maar ja, dát is alweer 18 jaar geleden.

Lees ook:Tv-tip: Madonna, Truth or dare
Lees ook:TV-tip: Strike a Pose op NPO 3
Lees ook:Pet Shop Boys gebruiken Ierse speech tegen homofobie in nieuw nummer
Lees ook:Madonna over Trump: ‘Lager kunnen we niet zinken’
Lees ook:Radiostation Texas weert muziek van ‘on-Amerikaanse’ Madonna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>