Even meepikken, die laatste mooie dag

Vandaag nam ik het ervan en was op het naaktstrand van Zandvoort. Het was stervend heet; waarschijnlijk voor het eerst dit jaar. Morgen is nóg zo’n dag voorspeld: het zou voorlopig de láátste zijn. De laatste twee meteorologische zomerdagen maken dan tenminste nog iets goed. Wat te doen? Naar een naaktstrand in de buurt?

Of toch maar cultuur opsnuiven op de Uitmarkt, of naar één van de vele festivals dit weekend in het land (wat dat u van het wereldkampioenschap levende standbeelden op zondag in Arnhem?). En ’s avonds misschien de zomer uitluiden op een terrasje of op een stadsstrand? Als pleister op de wonde: het kán nartuurlijk altijd nog een prachtige Indian Summer worden: soms duurt die tot vér in oktober!

Lees ook:WEEKEND: Prijswinnend gay drama eindelijk in de Nederlandse bioscopen
Lees ook:Gay & Lesbian Film Marathon in Amsterdam
Lees ook:Nog even nazomeren(2): Summer Blues
Lees ook:Homo niet veilig in omgeving Rozet in Arnhem
Lees ook:David Beckham mist WK voetbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>