Plasterk komt op voor homomilitairen

Woensdag werd het 600ste nummer van de Gay Krant gepresenteerd door Henk Krol, hoofdredacteur van de Gay Krant en twee van de drie gasthoofdredacteuren, minister Ronald Plasterk en Dolly Bellefleur. De derde, Albert Verlinde, zit nu in Peking. Bij een korte plechtigheid in Grand Café Dudok werden de covers van de drie eenmalige glossy’s Albert, Dolly en Roland onthuld. Plasterk zei dat personeel van Defensie volgend jaar ook welkom is op de boot.


De minister schopt hiermee tegen het zere been van staatssecretaris Jack de Vries van defensie, die deelname van geüniformeerden aan de Canal Parade verbood, ook op de regeringsboot. Plasterk voelt zich politiek de verantwoordelijke, nodigde de homomilitairen bij deze alvast uit voor volgend jaar op zijn boot op de Canal Parade en kondigde aan dat Stichting Homoseksualiteit en Krijgsmacht (SHK) de komende vier jaar 150.000 euro subsidie krijgt.
Zie ook ‘In 2009 Veteranendag en Roze Maandag op dezelfde dag‘.

Lees ook:Balkenende en Rouvoet niet naar Gay Parade op boot Plasterk
Lees ook:Homo militairen boos over verbod deelname Canal Parade
Lees ook:Militairen mogen meevaren in Canal Parade
Lees ook:CDA schuift aan in ‘heilig bootje’ op Canal Parade
Lees ook:Toch geen militairen in uniform op Gay Pride

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Plasterk komt op voor homomilitairen

  1. Pingback: Militairen mogen meevaren in Canal Parade | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>