Gay-parship beste homodatingsite

Tegenwoordig zit een groot deel van de homoseksuele mannen al op Grindr en de populaire online datingsites zijn ook niet onbekend. Toch is een grote hoeveelheid van deze sites seksueel georiënteerd.  Voor de serieuzere relaties hebben de populaire datingsites zoals Parship en Relatieplanet een dochterpagina gemaakt voor holebi’s.

Gratisdatingsite.be heeft een aantal (gay) online datingsites in haar review-systeem staan. De meest populaire is Gay-parship. De website heeft verschillende datingsite reviews verzameld en hiervan een top 10 gemaakt. De beoordelingspunten zijn o.a.: design, aantal actieve leden en het gebruiksgemak.

De datingsites op datingsitegratis.be zijn dus geen seksueel getinte sites. Alleen relatie-gerichte datingsites worden opgenomen en beoordeeld. De reviews en beoordelingen zijn gemaakt door de leden van de desbetreffende site. Zij hebben de mogelijkheid een review achter te laten en d.m.v. een sterren rating systeem een beoordeling te geven.

Het merendeel van de homogemeenschap is al langer online actief. Ook al zijn de op seks gerichte websites wat populairder,  de op relatie georiënteerde datingsites doen hier zeker niet voor onder. Steeds meer wordt ook liefde online gezocht. Door speciale websites zoals Parship, waar hoger opgeleide mensen worden gestimuleerd zich aan te melden, is het voor singles gemakkelijk snel een match te vinden.

Of de serieuze datingsites populairder worden dan hun seksuele zusterpagina’s weten we nog niet. Maar één ding staat vast; ook echte liefde wordt steeds meer online gezocht…én gevonden

Geen reacties // Reageer